25/09/2015

ΤΟΠΣΑ IQ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

19/09/2015

ΤΟΠΣΑ IQ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΗΞΗΣ

15/09/2015

ΤΟΠΣΑ IQ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΛΗΞΗΣ

find us on facebook

StartupBus Greece 2014 – Θερμοκοιτίδα i4G

Στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη μπαίνει δυναμικά η Eλλάδα  με τη διοργάνωση του πρώτου επίσημου StartupΒus στην xώρα  μας, που θα λάβει χώρα στις 24, 25, 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2014 με ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο το οποίο θα ταξιδέψει από την Αθήνα στην Βιέννη.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός StartupBus EMEA, που βρίσκεται πίσω από το θεσμό του StartupBus Greece, έχει έδρα το San Fransisco και εμπνευστή Έλληνα τον Ηλία Μπιζάνη ο οποίος είχε προσωπικό όραμα να φέρει το StartupBus στην γενέτειρα του. Κάθε χρόνο προστίθενται στην ομάδα 200 νέα μέλη από την οργάνωση του διαγωνισμού στην Ευρώπη την Αμερική και σε άλλες ηπείρους, δημιουργώντας ένας παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών.

Η χώρα μας  είναι υπερήφανη που  φιλοξενεί φέτος για πρώτη φορά το StartupΒus Greece και θα έχει επίσημη παρουσία  στον χάρτη της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας. Στο ταξίδι μας θα επιβιβαστούν 25 επαγγελματίες κάθε ηλικίας με ταλέντο και δημιουργικότητα, που είναι έτοιμοι να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας. Μέσα από το StartupBus Greece, αποκτούν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να μάθουν και να δημιουργήσουν, να εκθέσουν το δυναμισμό τους και να δουν τα πραγματικά αποτελέσματα των εγχειρημάτων τους μέσα σε 72 ώρες !

Στο πλαίσιο του StartupBus Greece οι συμμετέχοντες, είναι προγραμματιστές, designers και άτομα που ασχολούνται με το business development, σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα projects, τα οποία εξελίσσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέσα στο λεωφορείο, στο πλαίσιο οργανωμένων εργαστηρίων και καθοδήγησης από ειδικούς στους τομείς των business consulting και marketing τους οποίους θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι αλλά και με αυτούς που θα συναντήσουμε στις στάσεις μας κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας. Στο τέλος της διοργάνωσης παρουσιάζουν την πρόοδο των εργασιών τους στο κοινό καθώς και σε μία επιτροπή αξιολόγησης, με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής, αλλά και από πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες και επενδυτές. Τέλος το StartupBus δίνει την μοναδική ευκαιρία στους επιβάτες  του να επισκεφτούν το Pioneer’s Festival το συνέδριο όπου η τεχνολογία και η επιστήμη συναντούν την επιχειρηματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση και τους χορηγούς μας μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο http://goo.gl/zEOXtB.

Η θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων i4G ως μέλος της Α.Σ. ThessIQ υποστηρίζει ως silver sponsor το StartupBus Greece και το Σάββατο 25/10 και ώρα 16:00 – 20:00 διοργανώνει εκδήλωση φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της Θερμοκοιτίδας, Αντώνη Τρίτση 21Β στην Πυλαία.

Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων i4G λειτουργεί από το 2002 στη Θεσσαλονίκη με βασική δραστηριότητα την ανάπτυξη και διαχείριση Επιχειρηματικών και Τεχνολογικών Θερμοκοιτίδων και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Η αποστολή της i4G είναι να δημιουργεί ένα ελκυστικό «οικοσύστημα» που φέρνει κοντά νεοφυείς και μεγαλύτερες επιχειρήσεις με παρόχους υπηρεσιών διευκολύνοντας την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Η Θερμοκοιτίδα λειτουργεί σε ένα σύγχρονο κτίριο 2.000 τ.μ.  και σήμερα φιλοξενεί 20 επιχειρήσεις κυρίως από τον κλάδο της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.

 

 

 

 

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη ΑμΚΕ» υλοποιεί την Πράξη «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη» της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση»