25/09/2015

ΤΟΠΣΑ IQ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

19/09/2015

ΤΟΠΣΑ IQ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΗΞΗΣ

15/09/2015

ΤΟΠΣΑ IQ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΛΗΞΗΣ

find us on facebook

Νέα - Ανακοινώσεις

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων & Δικαιολογητικών Συμμετοχής. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΦΥΗΣ ΠΟΛΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με συμμετέχοντες φορείς τους: ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ “I.DE.A. Ε.Π.Ε.”, ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,... περισσότερα »

1η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Σύμφωνα με το υπ. αριθμό 3/19.03.2013 πρακτικό του Δ.Σ. της Α.Σ. «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη ΑμΚΕ» παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για συμμετοχή στο εγκεκριμένο σχέδιο Δράσης « Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην... περισσότερα »

2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Α.Σ. «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη ΑμΚΕ» παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για συμμετοχή στο εγκεκριμένο σχέδιο Δράσης «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην καινοτομία, την έρευνα και την... περισσότερα »

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων επιλεχθέντων και επιλαχόντων

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΧΘΕΝΤΩΝ & ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ « ΤΟΠΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» της Α.Σ. «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΦΥΗΣ ΠΟΛΗ ΑμΚΕ»   Η... περισσότερα »

Θεματικά εργαστήριο «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ» και «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ»

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη» σας προσκαλεί στα θεματικά εργαστήρια «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ» και «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ» που διοργανώνονται στα πλαίσια εκδήλωσης της Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 και ώρα 17.00 μ.μ.... περισσότερα »

Δράση 5: Κοινωνική Δικτύωση Ωφελουμένων

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη» και η εταιρία i4G A.E. σας προσκαλεί στην Δράση 5 «Κοινωνική Δικτύωση Ωφελουμένων» που οργανώνεται την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 15.00 – 17.00 καθώς και Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 15:00 – 17:00, με θέμα:   "Παρουσίαση... περισσότερα »

Thess IQ Newsletter 3

περισσότερα »

Thess IQ Newsletter 4

περισσότερα »

Διημερίδα "Καινοτομία, έρευνα & τεχνολογική ανάπτυξη"

15 και 16 Οκτωβρίου 2013 διοργανώνεται η διημερίδα "Καινοτομία, έρευνα  & τεχνολογική ανάπτυξη" στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

  Στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη», η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία», διοργανώνει... περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση εργασιών στο πλαίσιο της πράξης «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα των νέων επιστημόνων στην καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη (MIS380371)»... περισσότερα »

Thess IQ Newsletter Μαρτιος 2014-1

περισσότερα »

Thess IQ Newsletter Μαρτιος 2014-2

περισσότερα »

Εργαστήρια της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία

περισσότερα »

StartupBus Greece 2014 – Θερμοκοιτίδα i4G

Στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη μπαίνει δυναμικά η Eλλάδα  με τη διοργάνωση του πρώτου επίσημου StartupΒus στην xώρα  μας, που θα λάβει χώρα στις 24, 25, 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2014 με ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο το οποίο θα ταξιδέψει από την Αθήνα στην Βιέννη. Ο μη... περισσότερα »

Thess IQ Newsletter Νοέμβριος 2013

περισσότερα »

Υλοποίηση Θεματικών Εργαστηρίων Οκτώβριος 2013

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη» σας προσκαλεί σε τρία Θεματικά Εργαστήρια σχετικά με τις Νέες Τεχνολογίες, τη Συνεργασιμότητα και την Επιχειρηματικότητα. Τα εργαστήρια καλύπτουν όλα τα Προγράμματα Κατάρτισης τα οποία παρακολουθούν οι ωφελούμενοι της Δράσης και... περισσότερα »

Μελέτη αποτύπωσης της υφιστάμενης κατάστασης της τοπικής αγοράς εργασίας

περισσότερα »

Συνέδριο με θέμα «Καινοτομία και Ανάπτυξη»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Πέτρος Λεκάκης και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη ΑμΚΕ» Λεωνίδας Φάκας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο συνέδριο με θέμα «Καινοτομία και Ανάπτυξη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16... περισσότερα »

IQ-ΕΥΦΥΗΣ ΠΟΛΗ (TV100 - 12/02/15)

περισσότερα »

ΤΟΠΣΑ IQ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΛΗΞΗΣ

περισσότερα »

ΤΟΠΣΑ IQ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΗΞΗΣ

περισσότερα »

ΤΟΠΣΑ IQ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

περισσότερα »

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη ΑμΚΕ» υλοποιεί την Πράξη «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη» της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση»